Κυριακή 26 Μαρτίου 2017


Την Κυριακή 19 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε στο Νις της Σερβίας το διεθνές τουρνουά ΄΄Νεολαία της Ευρώπης΄΄. Ο σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε επάξια απ΄τον  Χαλατσογιάννη Ευάγγελο ,ο οποίος επιβεβαίωσε  τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία +66 κιλά. Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο προστέθηκε στη συλλογή του ιδίου αλλά και στις επιτυχίες του συλλόγου μας.

Νους υγιής εν σώματι υγιεί

Το Σάββατο 18 Μαρτίου  μια διαφορετική εμπειρία περίμενε τους αθλητές του συλλόγου μας ,καθώς επισκεφθήκαμε τον αρχαιολογικό χώρο των Λειβήθρων .Θαυμάσαμε  τα εκθέματα του μουσείου και απολαύσαμε τη θέα απ΄την  Ακρόπολη των Λειβήθρων. Στην εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη πολύτιμη υπήρξε η ξενάγησή μας από την  κυρία Κυπριανού Βάσω ,συντηρήτρια στον αρχαιολογικό χώρο ,την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Στο τέλος της εκδρομής εκμεταλλευτήκαμε  τον καλό καιρό και την τοποθεσία του αρχαιολογικού χώρου προς όφελος  της προπόνησής μας.Το αγώνισμα του τρεξίματος είχε την τιμητική του. Και μάλιστα σε μια απαιτητική διαδρομή! Μπράβο στα παιδιά για την ωραία παρουσία τους και στα δύο μέρη της επίσκεψής μας!

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017


Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5/03 πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό κέντρο πάλης Άνω Λιοσίων με τη συμμετοχή 16 αθλητών του συλλόγου μας. Η παρουσία τους  λαμπρή, κατακτώντας  1  χρυσό μετάλλιο,3 αργυρά και 2 χάλκινα!

1η Θέση-χρυσό μετάλλιο

·         Χαλατσογιάννης Ευάγγελος


2η Θέση-αργυρό μετάλλιο

·        Σιαμήτρα Αικατερίνη

·        Βαστάζου Μεταξία

·        Συντριβάνη Μαριάνθη του Γ.



3η  Θέση –χάλκινο μετάλλιο



·        Καρασκόρδα Γεωργία

·        Συντριβάνης Αθανάσιος

Σημαντική υπήρξε και η προσπάθεια των παρακάτω αθλητών που αγωνίστηκαν για την 3η θέση ,καταλαμβάνοντας τελικά την 5η:

            Κουκάρας Νικόλαος , Γιάντσιος Δημήτριος , Γκούμα Ευγενία ,

         Συντριβάνη Μαριάνθη του Θ. ,Βασιλειάδης Βασίλειος και Γεώργιος

Τα συγχαρητήρια αξίζουν ,βέβαια, για την προσπάθειά τους και οι υπόλοιποι αθλητές μας που δεν διακρίθηκαν σε κάποια θέση: Χριστοφορίδη Ευαγγελία ,Βασίλας Νικόλαος, Γκονέλας Φίλιππος και Γκονέλα Σταυρούλα.Οι εμπειρίες που αποκόμισαν θα τους φανούν χρήσιμες σε μελλοντικές προσπάθειες!







Οι επιτυχίες των αθλητών μας συνεχίστηκαν σ' ένα ακόμη τουρνουά στις Αχαρνές Αθηνών στις 11/2. Σημειώθηκαν σημαντικά επιτεύγματα ,ένα...