Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Ετοιμάζουν βαλίτσες για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο οι Αθλητές του ΕΡΜΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
Η εκπροσώπηση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα τζούντο Εφήβων – Νεανίδων και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών θα είναι από την Πιερία και συγκεκριμένα από την Λεπτοκαρυά.
Ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους. Για το πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην πόλη Κικίντα της Σερβίας στις 27–29 Μαΐου 2016 ο Αθλητής ΣΙΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στα -73κιλα και για το πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών που θα διεξαχθεί στην πόλη Μπίλατς στην Βοσνία–Ερζεγοβίνη στις 3 – 5 Ιουνίου 2016 Αθλητής ΚΟΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στα -100 κιλά.
Όπως επισημαίνει ο προπονητής τους κ. Κατέλας οι Αθλητές προπονούνται εντατικά και είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και δεν αποκλείει τίποτα από τη διεθνή διοργάνωση και φυσικά ένα μετάλλιο είναι στους στόχους τους. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές ακόμη και δυο φορές την ημέρα, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουν. Η προπόνηση είναι επίπονη και πολύ σχολαστική και τα παιδιά επενδύουν πολύ χρόνο αφού δουλεύουν ουσιαστικά από πολύ μικρά και πολύ σκληρά. Καλή επιτυχία στους Αθλητές...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι επιτυχίες των αθλητών μας συνεχίστηκαν σ' ένα ακόμη τουρνουά στις Αχαρνές Αθηνών στις 11/2. Σημειώθηκαν σημαντικά επιτεύγματα ,ένα...