Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ





              ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ
                                               Α.Σ.ΕΡΜΗΣ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ




Ένα ευχαριστώ όσο μεγάλο και αν είναι, δεν αρκεί ν΄αποτυπώσει καμιά φορά τα συναισθήματα.
Και επειδή ζούμε στην εποχή της εκμηδένισης και τα συναισθήματα είναι πολυτέλεια, σήμερα δηλώνω περήφανος και ευχαριστώ!
Ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ. ΕΡΜΗΣ. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ. JUDO. για τη βράβευσή μου. Ο   ΕΡΜΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ JUDO  αποτελεί έναν από τους πιο δραστήριους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας  με έτος ίδρυσης το 1992   έχει επιδείξει πάμπολλες διακρίσεις τόσο εντός σε τουρνουά  και πρωταθλήματα καθώς και σε Πανευρωπαϊκές και Βαλκανικές διοργανώσεις  από ιδρύσεως  του μέχρι και σήμερα.
Αυτή η επιλογή του, ως προς το πρόσωπό μου, αποτελεί για μένα, προσωπικά, μεγάλη τιμή, όπως και ηθική επιβράβευση για το έργο που επιτέλεσε όλο το απερχόμενο  Δ.Σ  με κύρια κατεύθυνση την περαιτέρω εδραίωση και ανάπτυξη του Αθλήματος στη περιοχή μας.
Αυτή η ιδιαίτερα σημαντική βράβευση, είναι αφιερωμένη, στους συνεργάτες μου από το απερχόμενο Δ.Σ, σε όλους αυτούς που δηλώνουν παρών και συμμετέχουν με αφοσίωση στην υλοποίηση των σκοπών και στόχων του Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.
Μαζί κάναμε πολλά, μπορούμε περισσότερα..
Μέσα από τη συνεργασία θα χτίσουμε υγιείς σχέσεις και θα κοιτάξουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον!
                 Σας ευχαριστώ
          ΚΩΝ/ΝΟΣ. ΣΙΑΝΙΔΗΣ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι επιτυχίες των αθλητών μας συνεχίστηκαν σ' ένα ακόμη τουρνουά στις Αχαρνές Αθηνών στις 11/2. Σημειώθηκαν σημαντικά επιτεύγματα ,ένα...