Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Έγινε πλέον θεσμός.
Για δέκατη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28 Απριλίου 2013, στο κλειστό γυμναστήριο "ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ" του Λιτοχώρου, το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο με την επωνυμία "OLYMPUS CUP".
Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου περισσότεροι από 700 αθλητές (το τουρνουά με τη μαζικότερη συμμετοχή στη χώρα) θα αγωνιστούν για την ατομική και ομαδική διάκριση, για την προβολή του τόπου και της χώρας τους, μα πάνω απ' όλα για το ευ αγωνίζεσθαι και την αναζήτηση του δρόμου της ευγένειας, στοιχεία που διακρίνουν το άθλημα.
Αθλητές από δέκα και πλέον χώρες (Ελλάδα, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Κύπρος, Τουρκία, Αρμενία, Γεωργία, κλπ) και από πολύ μικρές ηλικίες θα δώσουν το παρόν προσφέροντας όμορφο θέαμα, συγκινητικές στιγμές, εντυπωσιακές εικόνες που αξίζει να μείνουν στη μνήμη του καθενός.
Ειδικότερα για πολλούς από τους μικρούς ηλικιακά αθλητές θα είναι ίσως η πρώτη διεθνής εμπειρία τους.
Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν όσοι αγαπάμε τον αθλητισμό δίνουμε το παρόν στο τουρνουά "OLYMPUS CUP" και στηρίζουμε τους αθλητές μας στην προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι επιτυχίες των αθλητών μας συνεχίστηκαν σ' ένα ακόμη τουρνουά στις Αχαρνές Αθηνών στις 11/2. Σημειώθηκαν σημαντικά επιτεύγματα ,ένα...