Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

No image
4.8.2013

Έβδομη θέση για την Ελισάβετ Τελτσίδου στο Βερολίνο

Η συγκομιδή αγωνιστικών εικόνων από μεγάλες διοργανώσεις αλλά και κορυφαία προπονητικά καμπ, έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση στην Ελισάβετ Τελτσίδου, ώστε να βρεθεί μια ανάσα από το βάθρο της κατηγορίας των -63 κιλών, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U21 που διεξήχθη στο Βερολίνο. Η 18χρονη αθλήτρια του ΕΟΣ Αχαρνών, με απολογισμό τρεις νίκες σε πέντε αγώνες, κατέκτησε την 7η θέση στο πανίσχυρο διεθνές τουρνουά της γερμανικής πόλης, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αποτελεί το μέλλον του ελληνικού γυναικείου τζούντο στη χώρα μας. Την ίδια στιγμή, στην κατηγορία των -81 κιλών, ο Αλέξης Ντανατσίδης είχε δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες με αποτέλεσμα να μείνει εκτός επτάδας.

Η Τελτσίδου με τις νίκες επί των Λαρίσα Βέρνερ (Γερμανία) και Κέιτ-Τζεμίμα Γέιτς Μπράουν (Μ. Βρετανία) έφτασε μέχρι τον τελικό του προκριματικού γκρουπ. Παρά την ήττα από την Μάργκριετ Μπέργστρα (Ολλανδία) βρέθηκε στα ρεπεσάζ όπου εκεί σημείωσε ακόμη μία νίκη επί της Σάρλοτ Σβάμπ (Ελβετία). Στον αγώνα για την είσοδό της στην πρώτη πεντάδα ηττήθηκε στις παρατηρήσεις από την Βραζιλιάνα Τζέσικα Σάντος με αποτέλεσμα να μείνει στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης.

Όσον αφορά τον Ντανατσίδη, σημείωσε δύο σερί νίκες επί του Ελβετού Σιμόν Σνέλ και επί του Ολλανδού Ρίκο Χάρντερ, όμως στη συνέχεια γνώρισε ισάριθμες ήττες από τους Ντμίτρι Ζούεφ (Ρωσία) και Ιλκέρ Γκουλντουρέν (Τουρκία) με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια των ρεπεσάζ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι επιτυχίες των αθλητών μας συνεχίστηκαν σ' ένα ακόμη τουρνουά στις Αχαρνές Αθηνών στις 11/2. Σημειώθηκαν σημαντικά επιτεύγματα ,ένα...