Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Eγκύκλιος για την εγγραφή αθλητών/τριών στα μητρώα της ΕΟΤ

Ανω Λιόσια, 06/03/2013
Αριθ. πρωτ._2770_
 
Προς: Όλα τα σωματεία-μέλη της Ε.Ο.Τζούντο.
Θέμα: Εγκύκλιος που αφορά την εγγραφή αθλητών και αθλητριών στα μητρώα της Ε.Ο.Τζούντο.
 
Από εδώ και στο εξής, η διαδικασία που θα ακολουθείται για την έκδοση νέων δελτίων θα είναι η παρακάτω:
Ο φάκελλος που αποστέλλεται από τα σωματεία στην Ομοσπονδία για έκδοση δελτίων θα πρέπει απαραιτήτως να περιλαμβάνονται τα παρακάτω δικαιολογητικά:
 
1. ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ στο οποίο θα αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα των αθλητών και αθλητριών που είναι για έκδοση δελτίων με το πατρώνυμό τους. (Αυτό είναι απαραίτητο γιατί στα νέα διαβατήρια δεν αναφέρεται το πατρώνυμο). Το διαβιβαστικό πρέπει να υπογράφεται από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του σωματείου και να έχει σφραγίδα του σωματείου.
 
2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ή ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ φωτοτυπία αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου από επίσημη αρχή (ΚΕΠ, αστυνομικό τμήμα) του ενδιαφερόμενου. Στην περίπτωση πιστοποιητικού δήμου, θα πρέπει να επικολλάται και ΜΙΑ φωτογραφία του εν λόγω αθλητή η οποία και θα σφραγίζεται είτε από το δήμο είτε από το σωματείο στο οποίο ανήκει ο αθλητής.
 
3. ΔΥΟ (2) επί πλέον φωτογραφίες ταυτότητας (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ) οι οποίες είναι απαραίτητες για την έκδοση δελτίου. ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.
 
4. ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ή ΠΑΘΟΛΟΓΟ ή ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΟ ή ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που να αναφέρει ότι Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗ. Η βεβαίωση πρέπει να είναι πρόσφατη (το πολύ ενός μηνός) και ισχύει για ένα χρόνο. ΠΡΟΣΟΧΗ : Οι σχολικές ιατρικές βεβαιώσεις δεν γίνονται δεκτές.
 
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟϋΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

Για την Ε.Ο. Τζούντο
 
Ο Πρόεδρος           Η Γεν. Γραμματέας
 
Ι.Καφενταράκης        Μ. Νταμοτσίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι επιτυχίες των αθλητών μας συνεχίστηκαν σ' ένα ακόμη τουρνουά στις Αχαρνές Αθηνών στις 11/2. Σημειώθηκαν σημαντικά επιτεύγματα ,ένα...